Thaimaan viisumi – Viisumi Thaimaa – Thaimaan suurlähetystö

Jos kyseessä on normaali turistimatka jolloin paikan päälle saavutaan lentäen, niin maahan saavuttaessa passiin lyödään leima, joka oikeuttaa Thaimaassa oleskelun 30 päivän verran. Thaimaaseen saavuttaessa, passin on oltava voimassa 6kk saapumisen jälkeen. Mikäli Thaimaaseen tullaan muuten kuin lentäen, esimerkiksi autolla toisesta masta tai meren kautta, tällöin Thaimaassa voi oleskella 15 päivää passin leimaamisesta. Mikäli Thaimaassa oleskellaan pidempää kuin 30 päivää, täytyy anoa viisumia. Helsingin Thaimaa lähetystöstä on mahdollista ostaa viisumeita, jotka ovat voimassa 60-90 päivää leimaamisesta. Viisumeita voi käydä voimassaoloajan jälkeen leimaamassa uudelleen rajalla, jotta on mahdolista saada lisää oleskelulupaa.

Katso myös Venäjän viisumi sivuiltamme viimeisimmät tiedot Venäjän matkailusta!

Comments are closed.